In clanul 5G Seriozitatea este pe primul loc, )
 
HomeSearchRegisterLog in

 

 Regulament Forum

Go down 
AuthorMessage
deNNNyw0w__
Admin


Posts : 300
Join date : 05/08/2010

Regulament Forum  Empty
PostSubject: Regulament Forum    Regulament Forum  EmptyThu Aug 05, 2010 4:06 pm

-> ATENTIE: Inainte sa postati folositi functia de CAUTARE.
--> Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. Este interzisa postarea informatiilor care incalca legea drepurilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: de la 1 Warning la 3 (ban) in functie de gravitate.
--> Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare .", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah . prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente. Incalcarea acestei reguli va duce la adaugarea unui Warning.
--> Inregistrarea in forum cu nickuri obscene sau jignitoare precum si cu date personale false duce la desfiintarea contului pe acest forum.
--> Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori:
----- nu postati cu tasta CAPS LOCK apasata!
----- nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
----- nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
----- nu postati mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu litera mare;
----- nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
----- nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: 1 Warning.
----- este complet interzis orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: 1 Warning.
--> Daca un mesaj este scris oriunde pe forum va fi dus la rubrica din care face parte.
--> Inainte sa scrieti vreun mesaj e de preferat sa dati la cautare.
--> Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de p.r.ost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum, pana la stergerea contului si restrictionarea accesului permanent
Back to top Go down
http://5g-clan.forumrm.net
 
Regulament Forum
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
5g Clan :: Reguli :: Reguli Forum-
Jump to: